TITKOK SZIGETE EGY ÚJ HOBBI KEZDETÉN EGY MÁSIK VILÁG TITKA

Dévényi Marianna weblapja: egy új titkot fedeztem fel! Képeim, és szerkesztéseim. Blogok, versek, képek, idézetek, és minden olyan dolog, ami érdekel, és felkelti a figyelmemet.

MINDENKINEK, AKI "MÁR ELÉG RÉGÓTA FIATAL"Ártatlan

 Egy öregúr egyszer elhatározza, hogy elmegy Afrikába szafarira. Magával viszi öreg kutyáját, hogy társasága legyen.

A kutya egy nap addig kergeti a pillangókat, amíg azt veszi észre, hogy eltévedt. Bóklászik erre-arra, hogy megtalálja az utat, egyszer csak látja, hogy egy leopárd rohan felé láthatóan azért, hogy megegye.

Az öreg kutya azt gondolja: "Jaj! Jaj! Most igazán bajban vagyok!"

Észrevesz a közelében néhány csontmaradványt, valami dögből, gyorsan elkezdi rágni a csontokat, hátat fordítva a közeledő leopárdnak.

Amikor az már majdnem ráugrik, a vén kutya felkiált: "Ez a leopárd igazán finom volt! Vajon találok még egyet?"

Ezt hallván a leopárd az utolsó pillanatban visszafogja az ugrást, rémülettel néz a kutyára, és gyorsan elhordja az irháját.

"Húúú!", sóhajt a leopárd, "ez meleg volt. Ez a vén kutya majdnem elkapott."

Közben egy öreg majom, aki végignézte az egész jelenetet egy faágról, arra gondol, hogy hasznot húzhat abból, amit tud, és kialkudhat valami védelmet a leopárdtól.

Utána iramodik, de az öreg kutya, amikor látja teljes sebességgel a leopárd után futni, rájön, hogy valami ravaszság történik. A majom utoléri a leopárdot, elárulja neki a kutya cselét, és alkut ajánl.

Az ifjú leopárd feldühödik, hogy rászedték. "Ide gyere, majom, ugorj a hátamra, és meglátod, hogy jár, aki be akar csapni!"

Az öreg kutya látja a felé rohanó leopárdot a majommal a hátán, és nyugtalankodik: "Na, most mit csináljak?" Ám menekülés helyett újra leül háttal a támadóknak, és ismét úgy tesz, mintha nem látta volna őket. Mihelyt hallótávolságba érnek, felkiált:

"Hol van már az a buta majom? Már egy órája elküldtem, hogy hozzon egy másik leopárdot!"

 

Tanulság:

- Sose nevesd ki az öregeket!

- A kor és a finesz végül mindig legyőzi az erőt és a fiatalságot. A szellem és a ravaszság csak a korral és a tapasztalattal nő meg.

 

Ha ezt nem küldöd tovább öt ismerősödnek, öttel kevesebben fognak nevetni a Földön. Ezzel nem akarom azt állítani, hogy öreg vagy, csak mások fiatalabbak.

Észrevetted, milyen kellemes, nagy betűkkel írtam, hogy könnyebben olvasd?

1.gif


Nem küldtem tovább ezt az e-mail, hanem kitettem a weblapomra, hogy ne csak öt, hanem minden ember nevethessen, aki olvassa.

0.gif

Hoztam még kettőt, amit inkább itt teszek ki, hogy aki ide látogat, olvashassa!

Agyvérzés!

Életet menthetünk, ha idejében felismerjük az agyvérzés jeleit. Ez a levél nem a szórakozást hivatott szolgálni, de a mondanivalója nagyon lényeges. Ezért kérem, szánj rá 2 percet és figyelmesen olvasd el, azután pedig, vagy mentsd el, vagy vésd jól az emlékezetedbe a következő esetet.

Egy fogadáson történt, hogy egy asszony tányérral a kezébe megtántorodott, majd elesett. Felsegítették, majd az asszony azt mondta, hogy minden rendben, úgy látszik, csak megbotlottam - mondta. Nem akarta, hogy orvost hívjanak. Az est hátralévő részét jó kedvben a társaságban folytatta tovább. Amikor hazaértek férjével, a férj mégiscsak felhívta a mentőket. Az asszonyt beszállították a kórházba. Rövid idő elmúltával, még az éjjel, az asszony agyvérzésben meghalt.

Ha ott, a szórakozás helyén, valaki ráismert volna az agyvérzés jeleinek egyikére, annak a következő 3 óra leforgása alatt életmentő jelentősége lett volna.

Az egyik orvos véleménye szerint:

Alapjában, négyféle lehetőség van arra, hogy felismerjük az agyvérzés jelét:
1. Ha megkérjük a veszélyeztetett személyt, hogy mosolyogjon.
2. Ha megkérjük a veszélyeztetett személyt arra, hogy mondjon egy rövid mondatot, pl.: Ma nagyon szép időnk van.
3. Ha megkérjük a veszélyeztetett személyt arra, hogy emelje fel mindkét karját a magasba.
4. Ha megkérjük a veszélyeztetett személyt arra, hogy öltse ki a nyelvét.

A fentiek közül bármely elváltozás jeleit mutatja a normálistól, pl.

- ha arcának egyik fele görcsösen mozdulatlan marad, vagy
- nem tudja kifejezni magát egy egyszerű mondat erejéig sem, vagy
- ha valamelyik kezét nem tudja felemelni feje fölé, vagy
- nem tudja kiölteni nyelvét, vagy az egyszerűen csak kilóg a szájból.

Ez mind azt jelzi, hogy sürgősen hívjuk a Mentőket.

Ez a neurológus orvos azt is mondta, hogy ez a levél, ha eljut legalább 100 címre, szinte biztos, hogy legalább egy életet megment. Én is beálltam a sorba, hogy eljusson 100 emberhez. Köszönöm, hogy elolvastad. Remélem, továbbítod TE is!

valaszto-szives.gif

szerencsekep.jpg

valaszto-szives3.gif


Kedves barátaim ezt a levelet kaptam. Olvassátok el, érdemes.

Ami alább következik, támogatom, hiszek benne, és egyetértek vele! Ezért továbbítom minden ember számára, aki a lapomat meglátogatja, elolvassa. Arra kérlek, ha egyetértesz, Te is tedd ezt, vagy küld tovább! Köszönöm szépen!

"Bükkszentkereszten, Gyuri bácsi füves ember is, és Dr. Dávid Tamás professzor, a Magyarok Házában, ill. Lébényben egyet értenek. 

Emberek! Ébresztő!!!! Gyógyítható a rák!!! Mindig is gyógyítható volt! 

Az immunrendszer gyors tuningolásával, macskakarom, és más gyógynövényekkel, vitaminokkal, vörös szőlő maggal, más antioxidánsokkal, kezdeti stádiumban tökéletesen

GYÓGYÍTHATÓ A RÁK!

Megelőzésre, az immunrendszer erősítésére törekedjetek!!!

Első legyen a méregtelenítés, béltisztítás, és a savtalanítás!!!

Néhány tipp: jól felszívódó cink, kalcium, szelén, fagyöngy, vérehulló fecskefű+körömvirág, gyermekláncfű, tengeri algák, citrom, ginko biloba, máriatövis mag, a fent említett macskakarom, vörös szőlő magja, töményen, stb. Minden féle-fajta, színű zöldség, gyümölcs fogyasztása korlátlan mennyiségben! A hús, és a stressz savasít! A zöldségek, gyümölcsök, a nevetés, lúgosít!

A lelki okokat is figyelembe kell venni, mint pl.: szeretet, önszeretet fontossága, kimászni az érzelmi traumából, akarni megoldani a problémát, és erősen hinni a gyógyulásban!!!

Egyéb terápiák minden betegség ellen:

- Pozitív gondolkodás, derű, vidámság.
- Légzésterápia
- Reflexzóna masszázs,
- mozgás,
és még sok más! 

Lehet választani a gyógymódok között! Tehát van megoldás, csak jó helyen kell keresni!!! 

És ez minden betegségre vonatkozik! 

A szintetikus gyógyszerek az immunrendszer halálos ellenségei!!! Amit a kemóval csinálnak, az pusztítás!!! Pont legyengíti az immunrendszert!!!! Az "Orvostudomány a feje tetején" c. könyv szépen elmagyarázza a rák természetét! Egyéb irodalom is segítségre lehet, csak keresni kell! Leginkább természetgyógyász területen keressétek! Pl.: Váradi Tibor: Népbetegségek I., Mária Treben: Gyógyteák, stb... Ennyit megtehetünk értük. 

APRÓ KÉRÉS!!

Mindenkit kérünk, küldje tovább ezt! Ha csak egy embernek is. Minden rákosra gondolva, emlékezve. Légy egyike az együtt érző 7 százaléknak! A felmérések szerint a megkeresettek 93 %-a NEM küldte tovább a gyertyát. Pedig csak egy sorról volt szó.:)
Hinni sem kell benne. Csak nem kell restnek lenni a jóra. NE maradj közömbös!"

sor73.gif
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 115
Tegnapi: 138
Heti: 357
Havi: 2 480
Össz.: 540 555

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Mindenkinek
TITKOK SZIGETE EGY ÚJ HOBBI KEZDETÉN EGY MÁSIK VILÁG TITKA - © 2008 - 2018 - szerkesztek.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: két farkas amelyiket eteted - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »