TITKOK SZIGETE EGY ÚJ HOBBI KEZDETÉN EGY MÁSIK VILÁG TITKA

Dévényi Marianna weblapja: egy új titkot fedeztem fel! Képeim, és szerkesztéseim. Blogok, versek, képek, idézetek, és minden olyan dolog, ami érdekel, és felkelti a figyelmemet.

Képszerkesztés

1235890240_24.gif 

A képeim szerkesztésének története!

Még otthon éltem, amikor a barátnőmmel, az Asszonyklubban azt hallgattuk egy közös barátnőnktől, hogy a Netlogon ilyen jó barátok, olyan jó barátok vannak, meg nagyon jól elbeszélgetnek egymással, annak ellenére, hogy nem is ismerik személyesen egymást!

A történethez tartozik, hogy én már regisztráltam a Netlogra az unokaöcsém meghívására, de nem foglalkoztam vele, nem is voltam benn. Akkoriban nagyon szerettem az Ötvenentúl.hu - Egy korosztály találkozóhelye társasági oldalt. Érdekes módon ott tapasztaltam meg, hogy milyen jók is az ismeretlen ismerősök. No meg ott beszélgetett egyik másik tagtárs, hogy a "Netlogon nézd meg, jó képeket tettem fel", vagy "láttam a Netlogon, milyen jók a képek". Egyszer aztán én is kiváncsi lettem azokra a képekre!

És akkor elkezdtem szerkesztgetni a saját lapomat a Netlogon! Adatok, fénykép, és minden egyéb kitöltése mellett keresgéltem, nézelődtem a Netlogon levő emberek között. Feltünt, hogy vannak, akik merik vállalni magukat, fényképpel, valódi adattal rendelkeznek. Akkor csodák csodája, észrevettem, hogy a tagok között több Ötvenentúli ismerősöm is megtalálható itt. Bejelöltem, írtam, írtak, örültek nekem, örültem nekik, majd egyre szebb képeket kaptam, melyeket alig vártam, hogy elmenthessem! Oka, hogy nekik visszaküldhessek valami szépet! De mindig csak ugyanazokat küldtem vissza. Aztán elkezdtem böngészni, vagyis rákeresni a képen levő nevekre! Innen már egyenes út vezetett a képszerkesztéshez, hogy saját, egyedi képpel kedveskedhessek a Barátaimnak.

Böngészés közben megtaláltam Judit honlapját, ahol csodás képeket találtam. Igazából tőle gyüjtögettem a legszebb, és legtöbb képekhez való anyagot! Ott olvastam, hogy nem szabad átszerkeszteni, átírni, eltakarni a készítő nevét, mert bizony sok munka van benne. Azóta én magam is tapasztaltam. Első képszerkesztőm, amit sikerült használnom, Judit oldaláról való! Ez a képszerkesztő a PhotoScape. Rengeteget tud! Barátnőmmel "verseny" szerűen készítettük a képeket, és küldtünk Juditnak is, aki kitette az oldalára! Most bemutatok egy képet, mely Judit oldaláról való, bár már az xFree oldalán találhatóak a csodás képei, és kiegészítői, díszítői, stb.

judit.gif

 A kép helye: http://xfree.hu/album_show.tvn?aid=230923

A másik képszerkesztőm (sok kiprobálgatás után) a PhotoFiltre lett. Ezt a képszerkesztőt és másik nagy kedvencemet, a PhotoFiltre Studiot LadyJ oldalán találtam meg, és töltöttem le. Tőle is sok segítséget kaptam a szerkesztők használatához, nem beszélve a Plugin, Mask, Nozzles, Brushes vagy Patterns letöltéséhez, melyek által tökéletesedett a PhotoFiltre Studo képszerkesztőm. Nála találtam még több hasznos kiegészítő programot, melyet sikerült letöltenem (megjegyzem, a letöltés is külön procedúra). Tőle tanultam meg sok alapot a weblapkészítéshez is, ami már akkor érlelődött, de szégyelltem a NAGYOKAT "utánozni".

http://www.ladyj.hu/

Ihletet adott még Sharon! Nem kell senkinek elmondanom, hiszen a neten a legtöbb kép Tőle van, szinte "netenforgó" lett.

98634sharon.gif

Aztán találtam egy-két csodás képet PennyParker-től, bizonyos oldalakon. Elámultam, mert ezek a képek olyanok, de olyanok, hogy nincs rá szó, ami szépségüket kifejezhetné. Bemutatom ezt is, láss csodát!

tunderektanca.gif

Videókat szerkesztgettünk már, de legnagyobb örömömre összegyűlt egy csokorra való saját szerkesztésű kép, amelyből videót készítettem, és azonnal Juditnak ajánlottam, és mindazoknak, akik önzetlenűl, szívesen, fáradtságot, időt nem kímélve segítenek a hozzám hasonló műkedvelőknek.

Nem tudtam mindenkinek a honlapját felsorolni, akiktől tanultam, vagy akik segítettek nekem, de a BANNEREK lapon megtalálhatók, és ha rákattintasz, már ott is vagy a lapjukon, és csodálhatod, hogy mire képesek! Azóta is bővűl mindazon művészek köre, akiktől segítséget, ihletet, és bátorítást kapok.
Ezen az oldalon sorrendben azon négy honlapot emeltem ki, melyeknek köszönhetem, hogy elkezdtem, el mertem kezdeni képet szerkeszteni.

Barátnőmmel sajnos elvesztettem a kapcsolatot, illetve csak ritkán beszélhetünk. A Facebookon még ma is látok pár szép képét, melyet Ő szerkeszt. 

Azóta több olyan lapot láttam (tudatos böngészés), melynek nézegetése újabb- és újabb ötleteket ad a szerkesztéshez. Nem másoláshoz, hanem a saját képek szerkesztéséhez ad ihletet! Keresek segítséget a szerkesztők használatához, hiszen sokféle dolgot lehet vele csinálni, amit még ki kell tapasztalnom. Érdekesnél érdekesebb témákat, ötleteket, kiegészítőket, generátorokat találtam, próbálgattam. Ezekből kevés maradt meg, csak azok, amelyeket megtanultam kezelni, vagy legalább is úgy gondolom! Mert ezeknél is érnek még meglepetések, vagy találok hozzájuk útmutatót, melyek titkokat tárnak fel.

Megtanultam, hogy csak olyan oldalakról, honlapokról hozzak el valamit, ahol megengedik, mert azt már a nyitólapon jelzik. Többségében ki van írva, hogy elvihetők. DE SZABÁLY, HOGY NE TAKARD EL A NEVET, NE SZERKESZD ÁT A KÉPET!!! Akkor se, ha a képek elvihetők!

szerkesztek.jpg kepecskem.gif
Szerkesztek Képecském

Köszönöm, hogy meghallgattál, mert már nagyon szerettem volna elmondani, hogy érdemes elkezdeni, és milyen örömöt tud okozni egy kép szerkesztése. Ha elkezded, és kitartó vagy, no meg persze szeretnél is képet szerkeszteni, akkor hidd el, sikerülni fog. Lehet, hogy nem elsőre, de sikerülni fog. Tudom! Nekem is sikerült! A legtöbb segítő honlap biztat erre, erőt ad, és lehetőséget, hogy kérdezz Tőlük. Hidd el, mindig jön válasz.

elmult_a_nyar.jpg

Fogadd szeretettel ezt a képemet, melyet két napja szerkesztettem, de bizonyos technikai okok miatt nem tudtam feltenni!

Bízom a honlapom üzemeltetőiben, és köszönöm Nekik, hiszen eddig azon dolgoztak, hogy tovább tudjam használni a lapomat annak ellenére, hogy hobbi, és nem üzleti lap.

koszhupont.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 49
Tegnapi: 199
Heti: 614
Havi: 1 928
Össz.: 536 643

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Képszerkesztés
TITKOK SZIGETE EGY ÚJ HOBBI KEZDETÉN EGY MÁSIK VILÁG TITKA - © 2008 - 2018 - szerkesztek.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: két farkas amelyiket eteted - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »