TITKOK SZIGETE EGY ÚJ HOBBI KEZDETÉN EGY MÁSIK VILÁG TITKA

Dévényi Marianna weblapja: egy új titkot fedeztem fel! Képeim, és szerkesztéseim. Blogok, versek, képek, idézetek, és minden olyan dolog, ami érdekel, és felkelti a figyelmemet.

Rejtélyes, misztikus, titokzatos, megmagyarázhatatlan dolgok!

Idővihar

Egy nagyon érdekes anomália, mely a régmúltban, és most is előfordul. Magyarázatot eddig még nem találtak rá.

Ez az időviharként elnevezett anomália időkiesés, vagyis amit valaki pár percként érzékel idő- és tér érzékelésének elveszítése mellett, amikor magához tér, egész máshol van, és akár több hét is eltelik a valóságban.

Több, egymástól külön álló, egymást nem ismerő, és ami még érdekes, nem csak ma, de a régmúltban is előforduló beszámoló szól erről a rendellenességről. De vajon mi lehet ez az eltérő, rendellenes anomália, az idővihar!

Akik átélték ezt a jelenséget, mindannyian arról számolnak be, hogy szürkés, gomolygó felhő, csend vette körül, és rosszul érezte magát, bénultságot, bizsergést érzett. Eszméletét nem veszítette el, tehát végig magánál volt. A beszámolók szerint pár másodpercig voltak ebben az állapotban, majd egy teljesen más időben, helyen térnek magukhoz. Itt akár 2-3 hét is lehet az időkülönbség, és több száz km a távolság.

Ezeket az eseteket nagyon nehéz tudományosan vizsgálni, mert mesterségesen nem tudják laboratóriumi körülmények között előidézni, nem tudják megismételni a jelenséget! Tehát előtérbe kerül a pszichológiai vizsgálat, hogy mennyire hitelt érdemlő egy-egy beszámoló. Pozitív eredmény esetén sem hozzák nyilvánosságra, mivel nem illik a tudományosan megmagyarázható jelenségek közé.

A parapszichológia foglalkozik ezekkel a jelenségekkel, de ez a terület a tudományos gondolkodásmód határán mozog, ezért nem fogadják el igazán a hitelességét.

tornado.jpg  tornado2.jpg  tornado4.jpg

Tornádók

Nézzük, hol fordulhat elő ez a rendellenesség, az idővihar!

-  A tornádók környékén fényes, forró fénygömbök jelennek meg. Ezek lehetnek gömbvillámok is, de a legtöbb beszámoló olyan helyekről érkezett, ahol előtte tornádó tombolt.

-  Bermuda háromszög rejtélyét is sokan az idővihar számlájára írják, hiszen hasonló, elektromágneses jelenséget figyeltek meg.

Mind a két beszámolónál jelen van a nagyon erős elektromágneses jelenség, mely egyes tudósok szerint képes a tér és idő meggörbítésére. Vagyis lehetővé válhatna a fénysebességgel való utazás. Vagy esetleg egy gyorsabb utazás, mint a fénysebesség, az időutazás. Einstein relativitás-elmélete szerint, ahogy közeledik egy test a fénysebességhez, úgy közeledik a test tömege a végtelenhez. Tehát minél nagyobb a gyorsítás, annál nagyobb a gravitáció.

Kiküszöbölhető lenne-e a gravitáció? Ma még lehetetlenségnek látszik, de megtapasztalhattuk, hogy ami ma lehetetlen, az holnap már természetes.

5284bermuda.jpg                      bermuda1.jpg

A Bermuda háromszög

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 62
Tegnapi: 199
Heti: 627
Havi: 1 941
Össz.: 536 656

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Rejtélyek
TITKOK SZIGETE EGY ÚJ HOBBI KEZDETÉN EGY MÁSIK VILÁG TITKA - © 2008 - 2018 - szerkesztek.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: két farkas amelyiket eteted - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »